odtokmysle

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som cestoval s cickou na ramene

muž si na ňu rád siahne, ale len keď chce. no mať ju na ramene, to nie je až taká malina...
    sedieť v električke a len tak byť, to ma niekedy celkom upokojuje. hlavne ak sa človek neponáhľa, môže v pokoji sledovať, ako sa ponáhľajú tí druhí. mamy a otcovia domov z práce, aby ešte stihli poštu, deti zo školy rovno pred telku.
tak som predčerom nemal naponáhľo a zviezol som sa až na hlavnú stanicu. keď som nastupoval, električka bola skoro prázdna, no ako to už býva zvykom v poobedňajších hodinách, po račianske mýto sa naplnila ľuďmi rôzneho veku.
ani neviem kedy sa to prihodilo... ja som sedel a čítal si Sex po slovensky II. - ideálnu knihu do MHD - ružový obal a veľkým bielym napísané SEX  - proste pohoda. na neviemktorej zastávke nastúpil húfik študentov. mladé ženy, mladí muži.
- ešteže sedím - pomyslel som si - aspoň sa nemusím tlačiť v tom spotenom zhluku tiel. tak som sedel a ďalej čítal.
po chíľke nerušeného cestovania som na pravom ramene ucítil jemný tlak. nijak ma to nerušilo, veď v plnej električke vám je  proxemika na prd. tlak neprestával a s nastupujúcimi cestujúcimi jeho intenzita rástla. hm, takú dobrú pasáž som mal rozčítanú, necheclo sa mi pozrieť, čo to na mňa tak usilovne tlačí. ale nedalo mi to, dočítal som vetu, pozrel doprava a tam... cicka! ohanbie, šuška, ako len chcete. samozrejme dôstojne zabalená, v nohaviciach. ale aj tak! ja si tu čítam poviedky o sexe a táto cicka sa mi spokojne vezie už hodnú chvíľu na ramene.
a čo majiteľka? zdvihol som zrak, a hľa, celkom fešné dievča, tak do dvadsať, milý úsmev, prsia ujdú, v pupku piercing. tak takáto majiteľka si nevie ustrážiť zverinec a dovolí svojej cicke loziť po ničnetušiacich počestných cestujúcich.
ja viem, ani za to tá dievčina veľmi nemohla, veď v natrieskanej električke sa tešíte že ste...
... ale aj tak, akosi mi to prišlo nepríjemné. o svojej orientácii nepochybujem. ženy sú krásne stvorenia. ich cicky sú pre muža ako čerešňa na torte... ale... ale... ale vtedy keď muž chce. on sa dotýka ženského tela. a táto drzá cicka sa mi tu vezie na ramene... ale veď ja som nechcel. no ale nevadí, veď čo človeka nezabije, to ho posiľní. a ktorého heterosexuála by už len zabíjala obtierajúca sa cicka a ešte k tomu cicka peknej majiteľky, však?
na račku sa električka vyprázdnila. aj cicka mi zoskočila z ramena. ešte som zaztrel slečnu - majiteľku, ako schádza schodíkmi a potom sa mi už stratila z dohľadu aj s cickou - čiernou pasažierkou.

žeby postrehy? | stály odkaz

Komentáre

  1. pekné
    rozosmial si ma
    :)
    publikované: 02.05.2007 21:26:23 | autor: olga (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014